Чери чушлета
Чери чушлетата се отличават с изискан вкус, който преминава в балансирана лютивина с дълго и приятно послевкусие. Любителите на лютивичкото ще останат удивени от новото и приятно усещане. Подходящи са за консумация като гарнитура, с печена свинска мръвка или скумрия на скара. За изявените фенове на лютивото и победителите от нашия конкурс се препоръчват чери чушлета с препечена филийка. Сокът запазва вкусът на чушлетата, а може и да се пийва на малки глътки като разядка. Чери чушлетата са калибрирани и ръчно редени в бурканчето, така че дръжките им остават скрити при поглед отвън.
Производство
- В изградената през 2013 г. фабрика имаме 82 места за ръчно пълнене и подреждане на продуктите. Две високопроизводителни линии за пълнене, заливане, затваряне и пастьоризация с капацитет 6000 бр./час всяка.
- Собствена лаборатория за вътрешен анализ, микробиология и контрол на входящите суровини и изходящите продукти.
- Отдел Иновации – нови продукти и рецептури.
- HACCP, BRC и IFS сертификация за четвърта поредна година.
- Екип от висококвалицифицирани специалисти с повече от 15 години опит в преработката на зеленчуци;
- Специализирано know-how при редене и затваряне на пиперките.
Земеделие
Имаме над 1000 дка собствена земеделска земя, където отглеждаме различни видове пипери, патладжан, зеле и други. Екипът ни от агрономи следи процесите на посяване, зреене и беритба. Разработваме модерни производствени практики. Използваме суровини единствено от нашите плантации.
Изнасяме суровини и за преработвателната промишленост в Западна Европа.